Ook in zware weersomstandigheden gaat Hezewijk gewoon door op het goede elan. De match in Ramsel werd andermaal een demonstratie van de Olense klasse. Na precies 55 seconden werd de Ramselse defensie geconfronteerd met het fenoneem Jef Peeters. Balletje ingooien vanaf de zijlijn door Tippe Gastmans richting Jef Peeters, aanname op de borst en overhoeks onder de deklat binnenvuren vanop 20 meter: 0-1, pech voor diegenen die te lang aarzelden in de kantine... Daarna volgt, zoals verwacht, een rommelige bedoening langs beide kanten. Proberen de bal onder controle te houden en een goeie pass afleveren, een moeilijke opdracht bij dit weer... Na een kwartier spelen trekt de thuisploeg richting Hezewijkse goalie. Na een hoge voorzet belandt de bal aan de rand van de zestien bij een thuisspeler die de bal naar doel schiet. De keeper wordt verschalkt en Tim Lievens, die nog in doel staat, weert de bal in een reactie met de arm af, strafschop en rood. De penalty wordt feilloos omgezet en zodoende wacht de Hezewijkse rood-witten een moeilijk opdracht: nog 75 minuten met een mannetje minder proberen om overeind te blijven. Hezewijk weert zich als een duivel in een wijwatervatje en is van dan af zelfs de betere ploeg.Ook in de tweede helft kan geen mens vermoeden dat de manschappen van het duo Renders-Ooms in een numerieke minderheid verkeren. Met de inbreng van Jan Boeckx tijdens de rust speelt Hezewijk naar hartelust het leer rond. Na zo'n 10 minuten in de tweede helft klimt Hezewijk verdiend op voorsprong na een sublieme actie van Nick Tamble. Mannetje in de wind zetten en rustig binnenleggen: 1-2.Luttele minuten later kopt een sterk spelende Steven Van Sant de 1-3 tussen de benen van de lokale goalie, match gespeeld. Diezelfde Steven Van Sant treft even later na een mooie loopactie nog de paal.10 minuten later: na een mooie persoonlijke actie van super-sub Jan Boeckx tikt Jef Peeters zijn 22ste(!) tegen de Ramselse netten. Ramsel kan met het 11 tegen 10 op geen enkel moment aanspraak maken op een doelpunt en Hezewijk speelt de match rustig uit. Deze match geeft zeker en vast vertrouwen voor de komende weken.